top of page

MAISTUA!

JÄÄTELÖN PITÄÄ

JÄÄTELÖMAKUMME

Useimmat jäätelömakumme pohjautuvat suomalaisiin marjoihin, joiden puhdas maku ja voimakkaat aromit luovat ainutlaatuisen yhdistelmän kotimaisen kerman ja maidon kera. Jäätelömme on laktoositonta ja lisäaineetonta (paitsi raparperijäätelö, jonka sisältämä valkoviini ei ole lisäaineeton).

MANSIKKAJÄÄTELÖ

Mansikkajäätelössä tulee kenties kaikkein selvimmin esiin hätkähdyttävä yllätys: tämähän maistuu ihan mansikalta! Runsas marjamäärä tosiaankin saa jäätelön maistumaan marjaisalta. Siihen ei ole ehkä totuttu, mutta nyt on korkea aika tottua - niin hyvää se on!

MUSTAHERUKKAJÄÄTELÖ

Mustaherukkajäätelön väri on upea: jopa violettiin vivahtava tummanpunainen ja mikä parasta, väri tulee kokonaan maukkaista marjoista. Sjundbyn jäätelö sisältää soseutetut marjat siemenineen, joten mustaherukkajäätelössä on jopa pikkuisen pureskeltavaa. Maku on luonnollisesti yhtä voimakas kuin värikin, juuri niin kuin marjassakin.

RAPARPERIJÄÄTELÖ

Raparperijäätelö oli ensimmäinen valmistamamme jäätelömaku. Raparperit saimme Sjundbyn linnan puutarhasta, joten Sjundby on alusta asti ollut kiinteä osa jäätelöämme.

Raparperijäätelön roteva maku on yhdistelmä raparperin hapokkuutta, kerman pehmeyttä ja sokeroitua makeutta. Kokonaisuuden viimeistelee ripaus kanelia.

Please reload

MUSTIKKAJÄÄTELÖ

Purppuranvärinen mustikkajäätelö saa makunsa ja värinsä suomalaisissa metsissä kasvaneista mustikoista. Mustikan hieno maku sopii erinomaisesti jäätelöön, eikä värikästä annosta tarvitse juurikaan koristella - ulkonäkö on vaikuttava ilmankin!

KARVIAISJÄÄTELÖ

Sjundbyn karviaisjäätelöä on aiemmin saanut satunnaisesti Cafe Sjundbystä, mutta vuosi 2020 toi siihen muutoksen: karviaisjäätelö pääsi Sjundbyn jäätelöperheen täysivaltaiseksi jäseneksi. Punainen karviainen sopii loistavasti jäätelöön, sillä sen voimakas ja tunnistettava maku antaa myös jäätelölle nämä ominaisuudet ja sen punainen väri tekee jäätelöstä kauniin väristä. Klassikon ainesta!

PUOLUKKAJÄÄTELÖ

Tiedätkö, miltä perinteinen puolukkajäädyke maistuu? Voimakas puolukan maku hallitsee, mutta puolukan terävin hapokkuus on taitettu ja jäljellä jää tyylikäs ja harmoninen, jopa hienostunut makukokonaisuus. Juuri sitä Sjundbyn puolukkajäätelö tavoittelee. Vastaavaa tuskin kohtaa muissa puolukkajäätelöissä.

Please reload

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page