OSOITE/ADRESS

 

Purnuksentie 55

02570 SIUNTIO

YHTEYSTIEDOT/KONTAKT

 

info@seaction.com

www.seaction.com

Puh/Tel: 09 256 4040

 

SEURAA MEITÄ:

FÖLJ OSS:

©2019 SE-Action Oy

SMAKA!

GLASS SKA

VÅRA GLASSMAKER

Våra flesta smaker baserar sig på finska bär, vars rena smak och starka aromer skapar en unik kombination tillsammans med inhemsk grädde och mjölk.

JORDGUBBSGLASS

I jordgubbsglassen kommer den överraskande insikten kanske allra mest fram: den faktiskt smakar jordgubb! Den rikliga bärmängden gör att glassen faktiskt har en stark smak av bär. Det är vi kanske inte vana med, men det är hög tid att ändra på den saken - så gott är det!

SVARTVINBÄRSGLASS

Svartvinbärsglassen har en underbar färg: mörkröd med lila nyanser - och färgen kommer enbart från de läckra bären. Bären är mosade med frön och allt, så det finns till och med lite att tugga på i Sjundby svartvinbärsglass. Smaken är naturligtvis lika stark som färgen, precis som svarta vinbär smakar.

RABARBERGLASS

Rabarberglassen var den första glassorten vi producerade. Rabarbern kom från trädgården vid Sjundby slott, så Sjundby har från allra första början varit en viktig del av vår glass.

Rabarberglassens robusta smak är en kombination av syrlig rabarber, mjuk grädde och sött socker. Helheten fulländas av en gnutta kanel.

Please reload

BLÅBÄRSGLASS

Blåbär från våra finska skogar ger den purpurfärgade blåbärsglassen sin smak och färg. Blåbärets fina smak passar utmärkt i glass, och den färggranna portionen är en ståtlig syn - kräver ingen övrig dekoration!

RÖDVINBÄRSGLASS

Sjundby rödvinbärsglass har låtit vänta på sig alldeles för länge. Vi föreställde oss att det inte skulle bli så gott, så vi inspirerades inte ens att testa. Men där hade vi fel! Det första smaktestet sommaren 2016 överraskade oss totalt. Glassen var jättegod och nu var det inte ens frågan om att inte rödvinbär skulle läggas till smakalternativen. Friskt syrliga bär, mjuk grädde och lämpligt med sötma - perfekt!

LINGONGLASS

Visst känner du till hur en traditionell lingonsorbet smakar? Lingonets kraftiga smak dominerar, men bärets skarpaste syrlighet är borta och kvar har vi en stilig och harmonisk, rentav förfinad smakupplevelse. Just detta efterssträvar Sjundby lingonglass. Något liknande hittar man inte i någon annan lingonglass.

Please reload